Kapitány Máté

Friss és minőségi újsulis trap magyar szövegekkel. Meghallod és elindul a felkarod meg a térded ugyanazon pillanatban. Olyan zene, amit még az A38 teraszon sokat fogunk hallani.

Annyi szar magyar trap van, hogy én már annak is örülök, ha valakinek sikerül megtalálni végre a rendes technikát az újsulis hiphophoz. Mondjuk nekem a csávó hangja még nem elég karakteres, viszont a szöveg meg a flow abszolút rendben van, az alap pedig tökéletes.

– Sajó Dávid

Eléggé baszó az alap, meg úgy alapvetően látszik, hogy egy átgondoltot produkcióról van szó, viszont a karakteresség és a hitelesség pláne a videót nézve nálam sajnos baromira megkérdőjelezhető.

– Deli Soma

Az alap, a klip, a styling, minden elképesztően profi, friss és minőségi, csak a szöveg egy kicsit semmitmondó.

– Kocsis András

Nagyon fasza ez az alap, a szöveg lehetne eggyel (kettővel) érdekesebb. Izgi, hogy ez nem egy klasszik rapelés, annál sokkal dallamosabb, viszont ez a folyatos félig dallam félig rap kicsit egysíkúvá teszi néhol a számot. De ha jól látom ez még egy nagyon friss projekt, sokat ígér, minden esélye megvan, hogy nagyot menjen, főleg most.

– Czeglédi Szasza

Share
Ismerd meg a többi előadót is

Hírek

Megvan az első négy idei fellépő

Sze 30.

Október 10-én élőben is bemutatkozhat a Godot Workshop, a Titokzatostelepesek, a Bongor és a The California Nightmares a Dürer Kertben. A Facebook eseményért ide kell kattintani.

Bemutatkozik a legjobb 34 zenekar

Sze 26.

Mától böngészhetitek a legjobb 34 zenekart a Kikeltető miniszájton (vagyis itt, haha). A technotól a singer-songwriteren át a szörfpunkig idén is egy elég eklektikus mezőny jött össze, túrjatok bele bátran, és lájkoljátok a kedvenceiteket!

Szeptember 14-én határidő-buli az Aurórában

Sze 6.

A jelentkezési határidő előtt egy nappal tartunk egy kis összejövetelt régi és leendő Kikeltetős arcokkal, kerekasztalbeszélgetéssel és bulival. Itt a Facebook esemény, gyertek sokan!

Sallai Laci és Inkei Bence a Kikeltető zsűrijében

aug 25.

Az idei Kikeltető zsűrijében számos új tagot köszönthetünk, például Czeglédi Szaszát a Bánkitótól, vagy Kirschner Petrát az Akváriumtól, de frissen csatlakozott a Felső Tízezer frontembere, Sallai Laci és a 24.hu kultúra rovatának vezetője, Inkei Bence is.

Zsűri

Görög Miki

Az UbikEklektik főszervezője

Inkei Bence

A 24.hu kult-rovat vezetője

Sallai Laci

A Felső Tízezer frontembere

Deli Soma

A Vanishing Point fesztivál szervezője és a Middlemist Red basszusgitárosa

Kirschner Petra

Az Akvárium és a Made In Pécs fesztivál programszervezője

Dömötör Endre

A Recorder magazin főszerkesztője

Czeglédi Szasza

A Bánkitó zenei szervezője, a Run Over Dogs frontembere

Sajó Dávid

Az Index újságírója

Kocsis András

A KERET alapítója, a Kolorádó szervezője

Biczó Andi

A phenom’enon zenei szerkesztője, a Budapest Park munkatársa

Partnerségben velük