DRMRZ

Amikor egy zene megüt egy bizonyos minőségi szintet, akkor rögtön többet akarok és azt várom, mikor történik valami több, valami hiperizgis. Pedig lehet nem is kell történnie. Ráadásul igazságtalan is, mivel sokan ezt az említett szintet el sem érik. Mindenesetre kíváncsi lennék, ők zenekari felállásban milyen pluszt hoznak élőben. Érzek egy kis sterilséget, remélem ezt koncerten fel tudják oldani, mert egyébként profi, amit csinál(nak).

– Biczó Andi

Habkönnyű és divatos. Remélem a srácok mernek majd bevállalósabbak is lenni, de egyébként abszolút fülbemászó!

– Kirschner Petra

Az énekes srác hangja Chet Fakerbe oltott Alex Turnerre emlékeztet. A dal annyira minimál, hogy kíváncsi vagyok, hangszereken, élőben hogy tudják megszólaltatni.

– Kocsis András

Ez teljesen profi, de ha lehet ilyet mondani, kicsit túlságosan is az, főleg az énekesen érzem, hogy abszolút kihallatszik belőle, miket/kiket hallgatott, de pont az hiányzik a produkcióból, amiért az ember újra meg akarná hallgatni. Szóval ha tényleg olyat akarnak csinálni, amit még nem hallott a közönség, az egyelőre még odébb van, de a biztos alapok megvannak, össze tudnak rakni egy korrekt számot, erre lehet építkezni.

– Inkei Bence

Share
Ismerd meg a többi előadót is

Hírek

Megvan az első négy idei fellépő

Sze 30.

Október 10-én élőben is bemutatkozhat a Godot Workshop, a Titokzatostelepesek, a Bongor és a The California Nightmares a Dürer Kertben. A Facebook eseményért ide kell kattintani.

Bemutatkozik a legjobb 34 zenekar

Sze 26.

Mától böngészhetitek a legjobb 34 zenekart a Kikeltető miniszájton (vagyis itt, haha). A technotól a singer-songwriteren át a szörfpunkig idén is egy elég eklektikus mezőny jött össze, túrjatok bele bátran, és lájkoljátok a kedvenceiteket!

Szeptember 14-én határidő-buli az Aurórában

Sze 6.

A jelentkezési határidő előtt egy nappal tartunk egy kis összejövetelt régi és leendő Kikeltetős arcokkal, kerekasztalbeszélgetéssel és bulival. Itt a Facebook esemény, gyertek sokan!

Sallai Laci és Inkei Bence a Kikeltető zsűrijében

aug 25.

Az idei Kikeltető zsűrijében számos új tagot köszönthetünk, például Czeglédi Szaszát a Bánkitótól, vagy Kirschner Petrát az Akváriumtól, de frissen csatlakozott a Felső Tízezer frontembere, Sallai Laci és a 24.hu kultúra rovatának vezetője, Inkei Bence is.

Zsűri

Görög Miki

Az UbikEklektik főszervezője

Inkei Bence

A 24.hu kult-rovat vezetője

Sallai Laci

A Felső Tízezer frontembere

Deli Soma

A Vanishing Point fesztivál szervezője és a Middlemist Red basszusgitárosa

Kirschner Petra

Az Akvárium és a Made In Pécs fesztivál programszervezője

Dömötör Endre

A Recorder magazin főszerkesztője

Czeglédi Szasza

A Bánkitó zenei szervezője, a Run Over Dogs frontembere

Sajó Dávid

Az Index újságírója

Kocsis András

A KERET alapítója, a Kolorádó szervezője

Biczó Andi

A phenom’enon zenei szerkesztője, a Budapest Park munkatársa

Partnerségben velük