Deadly Mantis

A zenekar négy tagja vállalja, hogy a zene és a próbák terápiás hatással vannak mindennapi családi és nemcsaládi életünkre. Ez inspirálta a Theraphy című video EP-t, de léptek már fel az A38-on, az Ignored kislemezük a Lángolón debütált, több hosszabb alkotói fázist tudhatnak maguk mögött. Zenéjük atmoszférikus, magával ragadó, elgondolkodtató, dopamint halmozó. Három éve zenélnek együtt Budapesten, azóta “egymás energiáját hetente zabálva/feltöltve” tudják végignyomni az életet.

Nagyon nehezen indul az egész, vannak benne baromi jó ötletek zeneileg, de sajnos nehezen tudok eltekinteni az énektől, ami sajnos nagyon középszerű és szinte teljesen lelomboz az amúgy eszetlen jó instrumentális részek után.

– Deli Soma

Nagyon szeretem, ha egy zenének van atmoszférája, ennek pedig kifejezetten van. Egy jó tanács, hogy nem szabad egy versenyen ilyen lassan építkező dallal indulni. Illetve az angol kiejtésen kicsit kellene dolgozni – érdemes, mert amúgy izgalmas produkció.

– Biczó Andi

Nagyon magával ragadó ez a misztikus világ, amit teremt, úgy érzem “sámáni” erők vesznek hatalmukba, amikor hallgatom. Alig várom, hogy lássam élőben!

– Kirschner Petra

Share
Ismerd meg a többi előadót is

Hírek

Megvan az első négy idei fellépő

Sze 30.

Október 10-én élőben is bemutatkozhat a Godot Workshop, a Titokzatostelepesek, a Bongor és a The California Nightmares a Dürer Kertben. A Facebook eseményért ide kell kattintani.

Bemutatkozik a legjobb 34 zenekar

Sze 26.

Mától böngészhetitek a legjobb 34 zenekart a Kikeltető miniszájton (vagyis itt, haha). A technotól a singer-songwriteren át a szörfpunkig idén is egy elég eklektikus mezőny jött össze, túrjatok bele bátran, és lájkoljátok a kedvenceiteket!

Szeptember 14-én határidő-buli az Aurórában

Sze 6.

A jelentkezési határidő előtt egy nappal tartunk egy kis összejövetelt régi és leendő Kikeltetős arcokkal, kerekasztalbeszélgetéssel és bulival. Itt a Facebook esemény, gyertek sokan!

Sallai Laci és Inkei Bence a Kikeltető zsűrijében

aug 25.

Az idei Kikeltető zsűrijében számos új tagot köszönthetünk, például Czeglédi Szaszát a Bánkitótól, vagy Kirschner Petrát az Akváriumtól, de frissen csatlakozott a Felső Tízezer frontembere, Sallai Laci és a 24.hu kultúra rovatának vezetője, Inkei Bence is.

Zsűri

Görög Miki

Az UbikEklektik főszervezője

Inkei Bence

A 24.hu kult-rovat vezetője

Sallai Laci

A Felső Tízezer frontembere

Deli Soma

A Vanishing Point fesztivál szervezője és a Middlemist Red basszusgitárosa

Kirschner Petra

Az Akvárium és a Made In Pécs fesztivál programszervezője

Dömötör Endre

A Recorder magazin főszerkesztője

Czeglédi Szasza

A Bánkitó zenei szervezője, a Run Over Dogs frontembere

Sajó Dávid

Az Index újságírója

Kocsis András

A KERET alapítója, a Kolorádó szervezője

Biczó Andi

A phenom’enon zenei szerkesztője, a Budapest Park munkatársa

Partnerségben velük