Blue Tips

Szemtelenül dögös rock banda Szentendre kanyargós utcáiról. A négy tagú zenekar nem talál fel sem új stílusokat, sem új megoldásokat, viszont az eddig több, mint hatvan éve működő standardeket nagyon lazán variálja, és kifejezetten ízléses módon érvényesülnek benne a rock and roll hőskorából hozott hangzások az indie pop és a garázsrock stíluselemeivel. Tavaly sajnos nem jutottak be a Kikeltető elődöntőibe, de a zsűri nem felejtette el Flóra karcos hangját így nem volt kérdéses, hogy bejutnak az idei legjobb 35 közé.

Azt mondtam a bemutatkozó videómban, hogy tavaly volt olyan jelentkező, aki az élő fellépésekig sem jutott, de én megkedveltem, és később is szívesen foglalkoztam vele. Na, a Blue Tips az egyik ilyen.

– Biczó Andi

Dögös! Ami a legjobban meghatározza az egész zene világát, az az énekesnő karakteres jelenléte, nagyon izzóvá teszi, abszolút szerethető. Szívesen hallgatnám meg eg koncerten!

– Petra Kirschner

Tök jó minimál hátradőlős ez a szám- nagyon tetszik az énekes hangja, érdekes dallamok. a gitározás kicsit rossz értelemben vett felnőttes nekem, ha az eggyel ötletsebb lenne szép utat járhatna be ez a szám.

– Czeglédi Szasza

Share
Ismerd meg a többi előadót is

Hírek

Megvan az első négy idei fellépő

Sze 30.

Október 10-én élőben is bemutatkozhat a Godot Workshop, a Titokzatostelepesek, a Bongor és a The California Nightmares a Dürer Kertben. A Facebook eseményért ide kell kattintani.

Bemutatkozik a legjobb 34 zenekar

Sze 26.

Mától böngészhetitek a legjobb 34 zenekart a Kikeltető miniszájton (vagyis itt, haha). A technotól a singer-songwriteren át a szörfpunkig idén is egy elég eklektikus mezőny jött össze, túrjatok bele bátran, és lájkoljátok a kedvenceiteket!

Szeptember 14-én határidő-buli az Aurórában

Sze 6.

A jelentkezési határidő előtt egy nappal tartunk egy kis összejövetelt régi és leendő Kikeltetős arcokkal, kerekasztalbeszélgetéssel és bulival. Itt a Facebook esemény, gyertek sokan!

Sallai Laci és Inkei Bence a Kikeltető zsűrijében

aug 25.

Az idei Kikeltető zsűrijében számos új tagot köszönthetünk, például Czeglédi Szaszát a Bánkitótól, vagy Kirschner Petrát az Akváriumtól, de frissen csatlakozott a Felső Tízezer frontembere, Sallai Laci és a 24.hu kultúra rovatának vezetője, Inkei Bence is.

Zsűri

Görög Miki

Az UbikEklektik főszervezője

Inkei Bence

A 24.hu kult-rovat vezetője

Sallai Laci

A Felső Tízezer frontembere

Deli Soma

A Vanishing Point fesztivál szervezője és a Middlemist Red basszusgitárosa

Kirschner Petra

Az Akvárium és a Made In Pécs fesztivál programszervezője

Dömötör Endre

A Recorder magazin főszerkesztője

Czeglédi Szasza

A Bánkitó zenei szervezője, a Run Over Dogs frontembere

Sajó Dávid

Az Index újságírója

Kocsis András

A KERET alapítója, a Kolorádó szervezője

Biczó Andi

A phenom’enon zenei szerkesztője, a Budapest Park munkatársa

Partnerségben velük