Ben Leavez

A Ben Leavez név mögött egy experimental downtempo projekt bontakozik ki, ami sűrű ritmikákkal és hangszeres elemekkel színesíti a mai elektronikát. A budapesti zenész-producer zenéjét leginkább disszonancia és a konszonancia szent harca valamint az emberi gépiesség jellemzi. Egy éve jelent meg az első EP-je és azóta egyre fejlődő live produkciókkal, valamint a nem túl távoli jövőben megjelenő második EP-n való munkálatokkal építi a jövőt. Missziója egyre távolabbi horizontokat feltárni az elektronikus zenében rejlő lehetőségekben, képzeletbeli univerzumokat teremteni a hanghullámok erejével. Az idő előrehaladtával egyre nagyobb hangsúly lesz fektetve az audiovizuális albumokra és koncertélményekre.

Álmodozó elektronika, nekem valami hiányzik belőle, de még így is el tudom képzelni a fesztiválokon délutáni tespedés mellé vagy a hajnali veretés levezetőjeként.

– Jezerszky Viki

Belehallgattam egy másik trackbe is, ami sokkal kísérletezőbb volt. Nekem ennek a produkciónak a sorsáról mindenképp az élő fellépés fog dönteni, hogy ott mennyire tud lekötni – még ha egyébként nem is este a Dürerben a legjobb megnézni, sokkal inkább érzem egy hajnali 4-es szettnek a Bánkitón.

– Biczó Andi

Share
Ismerd meg a többi előadót is

Hírek

Megvan az első négy idei fellépő

Sze 30.

Október 10-én élőben is bemutatkozhat a Godot Workshop, a Titokzatostelepesek, a Bongor és a The California Nightmares a Dürer Kertben. A Facebook eseményért ide kell kattintani.

Bemutatkozik a legjobb 34 zenekar

Sze 26.

Mától böngészhetitek a legjobb 34 zenekart a Kikeltető miniszájton (vagyis itt, haha). A technotól a singer-songwriteren át a szörfpunkig idén is egy elég eklektikus mezőny jött össze, túrjatok bele bátran, és lájkoljátok a kedvenceiteket!

Szeptember 14-én határidő-buli az Aurórában

Sze 6.

A jelentkezési határidő előtt egy nappal tartunk egy kis összejövetelt régi és leendő Kikeltetős arcokkal, kerekasztalbeszélgetéssel és bulival. Itt a Facebook esemény, gyertek sokan!

Sallai Laci és Inkei Bence a Kikeltető zsűrijében

aug 25.

Az idei Kikeltető zsűrijében számos új tagot köszönthetünk, például Czeglédi Szaszát a Bánkitótól, vagy Kirschner Petrát az Akváriumtól, de frissen csatlakozott a Felső Tízezer frontembere, Sallai Laci és a 24.hu kultúra rovatának vezetője, Inkei Bence is.

Zsűri

Görög Miki

Az UbikEklektik főszervezője

Inkei Bence

A 24.hu kult-rovat vezetője

Sallai Laci

A Felső Tízezer frontembere

Deli Soma

A Vanishing Point fesztivál szervezője és a Middlemist Red basszusgitárosa

Kirschner Petra

Az Akvárium és a Made In Pécs fesztivál programszervezője

Dömötör Endre

A Recorder magazin főszerkesztője

Czeglédi Szasza

A Bánkitó zenei szervezője, a Run Over Dogs frontembere

Sajó Dávid

Az Index újságírója

Kocsis András

A KERET alapítója, a Kolorádó szervezője

Biczó Andi

A phenom’enon zenei szerkesztője, a Budapest Park munkatársa

Partnerségben velük