Beach Beach & The Boogey Mango

Az utóbbi években óriási sikert arató szörfrock mellett csöndben meghúzódó anyaműfaj, a Dick Dale-féle instrumentális szörfzene is jelen van a magyar piacon, ennek legújabb bizonyítéka ez a 19 éves srácokból álló banda. Ugyan van benne egy valószínűleg szándékosan modoros éneksáv, de inkább a Tarantino Ponyvaregényéből ismerős, csilingelő, hullámzó gitárhangzás viszi előre a zenét, amit meglepő magabiztossággal művelnek a fiúk.

Én ezt a Szasza kedvéért szavaztam be.

– Biczó Andi

A vidámkodni vágyó megkeseredett szörfösökből sokat láttunk itt a nagy szörfrobbanáskor, és néhány motívum először nálatok is félreérhető volt mikor hallotam, de aztán azt éreztem, hogy itt egyáltalán nem erről van szó, ez kibaszott király! Szétmegyek annyira jók ezek az énektémák erre a zenére! Nagyon örülök, hogy jelentkeztetek. Remélem nem lesz nagyon nagyon széthullva élőben, de azért remélem eléggé szét lesz hullva!

– Czeglédi Szasza

Ólom nehéz, Karcos szörf-rock.

– Kirschner Petra

Share
Ismerd meg a többi előadót is

Hírek

Megvan az első négy idei fellépő

Sze 30.

Október 10-én élőben is bemutatkozhat a Godot Workshop, a Titokzatostelepesek, a Bongor és a The California Nightmares a Dürer Kertben. A Facebook eseményért ide kell kattintani.

Bemutatkozik a legjobb 34 zenekar

Sze 26.

Mától böngészhetitek a legjobb 34 zenekart a Kikeltető miniszájton (vagyis itt, haha). A technotól a singer-songwriteren át a szörfpunkig idén is egy elég eklektikus mezőny jött össze, túrjatok bele bátran, és lájkoljátok a kedvenceiteket!

Szeptember 14-én határidő-buli az Aurórában

Sze 6.

A jelentkezési határidő előtt egy nappal tartunk egy kis összejövetelt régi és leendő Kikeltetős arcokkal, kerekasztalbeszélgetéssel és bulival. Itt a Facebook esemény, gyertek sokan!

Sallai Laci és Inkei Bence a Kikeltető zsűrijében

aug 25.

Az idei Kikeltető zsűrijében számos új tagot köszönthetünk, például Czeglédi Szaszát a Bánkitótól, vagy Kirschner Petrát az Akváriumtól, de frissen csatlakozott a Felső Tízezer frontembere, Sallai Laci és a 24.hu kultúra rovatának vezetője, Inkei Bence is.

Zsűri

Görög Miki

Az UbikEklektik főszervezője

Inkei Bence

A 24.hu kult-rovat vezetője

Sallai Laci

A Felső Tízezer frontembere

Deli Soma

A Vanishing Point fesztivál szervezője és a Middlemist Red basszusgitárosa

Kirschner Petra

Az Akvárium és a Made In Pécs fesztivál programszervezője

Dömötör Endre

A Recorder magazin főszerkesztője

Czeglédi Szasza

A Bánkitó zenei szervezője, a Run Over Dogs frontembere

Sajó Dávid

Az Index újságírója

Kocsis András

A KERET alapítója, a Kolorádó szervezője

Biczó Andi

A phenom’enon zenei szerkesztője, a Budapest Park munkatársa

Partnerségben velük