Bálint Zsolt

Magadnak írod a dalokat és pont ettől lesz jó az egész. Kedves öszinte és mindenki magáénak érezheti, hiszen mind voltunk vagy leszünk így!

– Jezerszky Viki

Az akusztikus egyszemélyes produkciók közül rég találkoztam ilyen őszinte és intim atmoszférával rendelkező előadóval. Reméljük ezt még tudja mélyíteni, illetve megőrizni.

– Kirschner Petra

Tök fura, hogy nem kimondottan különleges a dalszöveg (egyáltalán nem rossz, ne érts félre), mégis egy szál gitáron is nagyon működik ez a szám. Mikor most itthon újra hallgattam a számokat tökéletesen emlékeztem arra a pillanatra mikor először hallottam ezt a számot. Őszinte, nem tudom jól gondolom-e, hogy ezt egy take-ből csináltad meg, de valószíűleg ettől is olyan intim, hogy kb. zéró utómunka van rajta, minden furcsa levegővétel, nyelés, köhögés hallatszik rajta. A refrén amúgy tök szépen nyílik. Bálint Zsolt azt írja azért jelentkezett, mert nem mutatta meg még kb senkinek a számait és kíváncsi, hogy van-e értelme folytatni. Szerintem csináld!

– Czeglédi Szasza

Share
Ismerd meg a többi előadót is

Hírek

Megvan az első négy idei fellépő

Sze 30.

Október 10-én élőben is bemutatkozhat a Godot Workshop, a Titokzatostelepesek, a Bongor és a The California Nightmares a Dürer Kertben. A Facebook eseményért ide kell kattintani.

Bemutatkozik a legjobb 34 zenekar

Sze 26.

Mától böngészhetitek a legjobb 34 zenekart a Kikeltető miniszájton (vagyis itt, haha). A technotól a singer-songwriteren át a szörfpunkig idén is egy elég eklektikus mezőny jött össze, túrjatok bele bátran, és lájkoljátok a kedvenceiteket!

Szeptember 14-én határidő-buli az Aurórában

Sze 6.

A jelentkezési határidő előtt egy nappal tartunk egy kis összejövetelt régi és leendő Kikeltetős arcokkal, kerekasztalbeszélgetéssel és bulival. Itt a Facebook esemény, gyertek sokan!

Sallai Laci és Inkei Bence a Kikeltető zsűrijében

aug 25.

Az idei Kikeltető zsűrijében számos új tagot köszönthetünk, például Czeglédi Szaszát a Bánkitótól, vagy Kirschner Petrát az Akváriumtól, de frissen csatlakozott a Felső Tízezer frontembere, Sallai Laci és a 24.hu kultúra rovatának vezetője, Inkei Bence is.

Zsűri

Görög Miki

Az UbikEklektik főszervezője

Inkei Bence

A 24.hu kult-rovat vezetője

Sallai Laci

A Felső Tízezer frontembere

Deli Soma

A Vanishing Point fesztivál szervezője és a Middlemist Red basszusgitárosa

Kirschner Petra

Az Akvárium és a Made In Pécs fesztivál programszervezője

Dömötör Endre

A Recorder magazin főszerkesztője

Czeglédi Szasza

A Bánkitó zenei szervezője, a Run Over Dogs frontembere

Sajó Dávid

Az Index újságírója

Kocsis András

A KERET alapítója, a Kolorádó szervezője

Biczó Andi

A phenom’enon zenei szerkesztője, a Budapest Park munkatársa

Partnerségben velük