Kikeltető PÉNZ
Koncertfelvételek az Indeed elődöntős fellépéséről

Rutinos rockzenészek alkotják az Indeed-et, s a Kikeltető első selejtezőjén gond nélkül léptek át. Idén szeptember megjelent egy egész frankó lemezük, az elődöntőből viszont nem juttatta tovább őket a zsűri, a közönségszavazásnál pedig a The Swamp Creatures rajongói mindenkinél többen voltak. Mindenesetre ez a hat szám egy nagyon jó bemutató arról, hogy milyen potenciál rejlik a zenekarban. Adósunk voltunk az Indeed élőshowjával, szóval most hallgassátok és nézzétek őket!

  • Ha tetszett ez az este, vagy épp nem sikerült eljutnotok, szerdán a Robotban az Indeed és a The Swamp Creatures is fellép!
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
a38 kikeltető interjú pécs keltető middlemist red ep kritika premier budapest klippremier galéria Irie Maffia keretblog.hu heti bontás képek Akvárium Sziget Bánkitó fran palermo Kaktus koncert lemez fesztivál volt fesztivál