Kikeltető PÉNZ
Mocsári rock, avagy a The Swamp Creatures elődöntős fellépése

Két fordulón már túl vagyunk a Kikeltető elődöntőiből, Krúbi révén pedig már egy továbbjutónk is van. A második Toldis éjszakán három fiatal rockzenekar csapott a húrok közé, s ezúttal a The Swamp Creatures négy számát mutatjuk meg nektek. A srácok feltehetőleg nem játszottak még ennyi ember előtt, de ehhez képest komoly produkciót sikerült összehozni markáns, hazai fronton sajátos stílusjegyekkel jellemezhető pszichedelikus, stoner irányultságú zenével.

  • Az utolsó elődöntőre ma este kerül sor a Toldiban, három elektornikus zenei produkcióval. Fellép az Analog Balaton, Ferko és a The Anahit.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
kritika Sziget fesztivál koncert Akvárium kikeltető Irie Maffia Bánkitó pécs premier a38 lemez képek keret heti bontás interjú keltető middlemist red galéria budapest keretblog.hu fran palermo Kaktus ep volt fesztivál