Kikeltető PÉNZ
Mocsári rock, avagy a The Swamp Creatures elődöntős fellépése

Két fordulón már túl vagyunk a Kikeltető elődöntőiből, Krúbi révén pedig már egy továbbjutónk is van. A második Toldis éjszakán három fiatal rockzenekar csapott a húrok közé, s ezúttal a The Swamp Creatures négy számát mutatjuk meg nektek. A srácok feltehetőleg nem játszottak még ennyi ember előtt, de ehhez képest komoly produkciót sikerült összehozni markáns, hazai fronton sajátos stílusjegyekkel jellemezhető pszichedelikus, stoner irányultságú zenével.

  • Az utolsó elődöntőre ma este kerül sor a Toldiban, három elektornikus zenei produkcióval. Fellép az Analog Balaton, Ferko és a The Anahit.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
ivan & the parazol kikeltető lemez Bánkitó fran palermo ep pécs Akvárium kritika koncert keltető keret galéria Kaktus heti bontás fesztivál Irie Maffia képek a38 budapest keretblog.hu middlemist red interjú volt fesztivál Sziget