Kikeltető PÉNZ
Végigbuliznád az áprilist? Ebben segíthetünk…

Végigbuliznád az áprilist? Ebben segíthetünk…

A tavasz közepén, a klubszezon vége felé még bőven van lehetőség, hogy elcsíphesd kedvenc előadóidat a város legmenőbb szórakozóhelyein. Mi ebben segítünk neked: itt az áprilisi Bulibérlet!

Tengernyi jó dolog vár ránk, mi ezekre vagyunk a legjobban ráizgulva.

  • ÁPR 1 – INDÍTSUK A HÓNAPOT HENRI GONZÓVAL, A FRAN PALERMO FRONTEMBERÉNEK ÖNÁLLÓ ESTJÉVEL A TOLDIBAN, AHOL CSAK MAGYAR SZÁMOKBÓL ÁLLÓ REPERTOÁRRAL KÉSZÜL.
  • ÁPR 5 – FEJTSÜK MEG AZ ÉLET ÉRTELMÉT A KUPLUNGBAN A FELSŐ TÍZEZER ÉS A BOZO TÁRSASÁGÁBAN.
  • ÁPR 5 – VAGY TÖLTSD AZ ESTÉT A TOLDIBAN, AHOL FELLÉP AZ ORSZÁG LEGJOBB ART-PUNK BANDÁJA, A GUSTAVE TIGER, VALAMINT A FLEXIBLE JUICE.
  • ÁPR 5 – CSAKHOGY MEGNEHEZÍTSÜK A VÁLASZTÁST ERRE AZ ESTÉRE: SEX IN THE BLACKHOLE ÉS TITOKZATOSTELEPESEK KONCERT AZ AURÓRÁBAN.
  • ÁPR 12 – HAJÓZZ PROGRESSZÍVEBB VIZEKRE AZ A38 HAJÓN, AHOL A THE QUALITONS TARTJA JUBILEUMI LEMEZBEMUTATÓJÁT. VENDÉG A KEEYMEN.
  • ÁPR 14 JÓNÁS VERA EXPERIMENT TAVASZI BUDAPESTI KONCERTJE A KUPLUNGBAN, AHOL SZINTÉN FELLÉP A SHAIBO.
  • ÁPR 16 – A MUST SEE: HATODIK SZÜLETÉSNAPJÁT ÜNNEPLI A FRAN PALERMO AZ A38 SZÍNPADÁN. ELŐZENEKAR A BLACK FLAMINGO.
  • ÁPR 21LÓCI JÁTSZIK KONCERT AZ AKVÁRIUM NAGYHALLJÁBAN.  AZ EST TOVÁBBI FELLÉPŐJE A PÖRGŐS DALSZÖVEGEIRŐL IS ISMERT AŽUR.
  • ÁPR 26BLUE TIPS KONCERT A MIKA TIVADAR MULATÓBAN, VALAMINT KÖZÖS NYÁRIDÉZÉS A BEACH POP HAZAI ÜDVÖSKÉIVEL, A SKEEMERS TÁRSASÁGÁBAN.
  • ÁPR 28 – EGY KIS MEGŐRÜLÉS A HÓNAP VÉGÉRE: BOHEMIAN BETYARS/RICSÁRDGÍR/CIRCUS BROTHERS (CZ) HÁRMAS A KOBUCIBAN.

Ha te vagy a szerencsés, akkor

akár a fenti összes bulira kaphatsz egy-egy belépőt, így egy percig sem fogsz unatkozni egész áprilisban.

És mit kell tennem ahhoz, hogy én legyek a szerencsés?

A bulibérletet minden hónapban a KERET blog havi rendszerességű támogatói között sorsoljuk ki. Ezen a linken megtalálod, hogy milyen formában tudsz minket szupportálni, akár csak havi párszáz forinttal.

Minden hónap elsején sorsolunk azok között, akik addig feliratkoztak támogatónak. A nyertest e-mailben értesítjük a részletekről.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.