Kikeltető PÉNZ
Három állomásos minifesztivál-turnéval ünnepeljük az ötödik szülinapunkat márciusban

Három állomásos minifesztivál-turnéval ünnepeljük az ötödik szülinapunkat márciusban

Minden évben igyekszünk méltón megünnepelni a szülinapunkat, tavaly a Müszibe rittyentettünk egy emlékezetes bulit, két éve pedig turnéztunk egy kört az országban.

Idén arra gondoltunk, hogy ötvözzük a kettőt, és a budapesti fő esemény mellett ellátogatunk két vidéki városba is márciusban, a KERET fennállásának ötödik évfordulója alkalmából.

Mindkét eseményen fellép az idei Kikeltetőn feltűnt Tape Delay és Platon Karataev, de rajtuk kívül hívtunk még sok más bandát is, akikről az elkövetkezendő hónapokban fogtok értesülni.

Apropó Kikeltető, nézzétek meg az idei Toldis döntőről készült videónkat alább!

Szóval véssétek be a dátumokat a naptáratokba, jelöljétek vissza az eseményeket, és kezdjétek el számolni a napokat, mert márciusban ismét nagyot fogunk menni!

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.