Kikeltető PÉNZ
Azt mondják pécs magyarország seattle-je
Járda hullámlovasok Pécsről
Itt egy új Grizzly Vibrations dal!

Járda hullámlovasok Pécsről

Itt egy új Grizzly Vibrations dal!

A nemrég felbukkant Grizzly Vibrations egy Pécsi szörf-rock trió, akikről az ég világon semmit nem tudni a nevükön (Matthew, Ben és Greg, már ha szabad hinni a facebook oldaluknak) és a műfajukon kívül, viszont most sikerült egy nagyon patent új dallal jelentkezniük!

A ‘Girl On The Waves‘ az első számukkal ellentétben egy teljesen instrumentális track lett, ami szétdelayezett gitárszólóktól, a hirtelen kiállásoktól és a repetitív ritmusgitáról teljesen elszállósra sikeredett.

Ha tetszik a szám és/vagy neked is annyira bassza a csőröd hogy kikből áll ez az egyelőre teljesen arctalan banda,mint az enyémet, akkor szerencséd van, mert November 18-án a szintén szörfzenés Skreemersel karöltve fognak fellépni a Nappaliban. Garantáltan nagy szörfbuli lesz.

A koncert facebook eseményét itt tudod megnézni!

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.