Kikeltető PÉNZ

Újabb négy zenekar lépett fel a Kikeltető idei mezőnyéből, a helyszín ezúttal a G3 Klub volt, a merítés pedig gitárcentrikus – a csíkszeredai blues-os surf-punk The Nobody Elses, a kézműves sztóner-rock No Eves, a pécsi beat-grunge The Beans, valamint pszichedelikus rock Meteo. (Mindegyikről írtunk már korábban, kattintsatok a nevekre!) Utóbbi itt debütált élőben, de a hónap végén már a Middlemist Red előtt lép fel a Dürerben.

Ha lemaradtatok, vagy nem volt elég, gyertek el a Kikeltető döntőjére, ahol az ország legjobb friss zenekarai lépnek fel.

Fotósunk, Komróczki Dia ezúttal is végigfotózta az eseményeket, az ő képei következnek.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
galéria Akvárium ep heti bontás keltető kritika klippremier volt fesztivál Kaktus Bánkitó képek lemez middlemist red keretblog.hu fran palermo kikeltető Sziget a38 fesztivál pécs budapest premier interjú koncert Irie Maffia