Keltető Zenék Videók PÉNZ Szomszéd Még
Így ünnepeltek velünk
Utómozi a Szülihatról

Május 18-án nagyszabású bulival emlékeztünk meg arról, hogy immáron hat éve dolgozunk a magyar underground ügyéért a KERET blognál. Igyekeztünk az ország legizgalmasabb zenekarait meghívni a Dürer Kertbe, de hiába tartott velünk majdnem húsz csudajó fellépő, olyan gazdag a színtér, hogy így sem sikerült mindenkinek helyet szorítani a line-upban. Köszönet a videóért Rádinak, a zenéért a Gustave Tigernek és nektek, hogy veletek ünnepelhettük a szülinapunkat.

  • Találkozzunk szerdán Kolorádóban, ahol az egész napi programért mi vagyunk a felelősek a Gólya színpadon.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
ivan & the parazol pécs kritika lemez budapest keltető ep koncert Kaktus fran palermo Sziget fesztivál Bánkitó Irie Maffia keret keretblog.hu interjú galéria képek kikeltető heti bontás a38 Akvárium middlemist red volt fesztivál