Kikeltető PÉNZ
Így ünnepeltek velünk
Utómozi a Szülihatról

Május 18-án nagyszabású bulival emlékeztünk meg arról, hogy immáron hat éve dolgozunk a magyar underground ügyéért a KERET blognál. Igyekeztünk az ország legizgalmasabb zenekarait meghívni a Dürer Kertbe, de hiába tartott velünk majdnem húsz csudajó fellépő, olyan gazdag a színtér, hogy így sem sikerült mindenkinek helyet szorítani a line-upban. Köszönet a videóért Rádinak, a zenéért a Gustave Tigernek és nektek, hogy veletek ünnepelhettük a szülinapunkat.

  • Találkozzunk szerdán Kolorádóban, ahol az egész napi programért mi vagyunk a felelősek a Gólya színpadon.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
koncert lemez interjú premier Sziget kritika Akvárium a38 ep pécs képek heti bontás volt fesztivál keretblog.hu fesztivál keret Bánkitó Kaktus kikeltető Irie Maffia fran palermo budapest keltető galéria middlemist red