Keltető Zenék Videók PÉNZ Szomszéd Még
I am Soyuz, You are love
Telep Sessions Vol 5.

Már régóta el akartam jutni egy I am Soyuz koncertre, hisz rengeteg barátom áradozott Bozoky Felicia Lili egyszemélyes produkciójáról. A Svédországban született magyar énekesnő hol gitárral, hol ukulelével, hol egy omnichord-dal varázsol űrpopot a semmiből, erre pedig nemrég én is rádöbbenhettem egy viharos nyári éjszakán Egerben. A hangulatra ráadásul ráerősített, hogy a zuhogó eső miatt az alá a kis pavilon alá vonult az egész közönség, ahol Lili játszott. Nos, a Telep Sessions legújabb – sajnos egy ideig utolsó – videójában ezt az intim hangulatot élhetitek át ti is. Íme a ‘Run Away’.

Ezúton is köszönjük a Telep Sessions-nek az eddigi közös munkát. Wurk Ikonának és Komróczki Diának a videózást, Tanka Istvánnak a masterelést, Gulyás Mátyásnak pedig a szervezést. Reméljük a jövőben folytatjuk a projektet!

20507652_10155596043948637_2886131416834226663_o

Fotó: facebook.com/popmeter

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
keretblog.hu képek keret middlemist red Akvárium Irie Maffia Sziget kritika interjú fesztivál fran palermo budapest Bánkitó ep heti bontás keltető galéria a38 volt fesztivál koncert lemez ivan & the parazol kikeltető pécs Kaktus