Keltető Zenék Videók PÉNZ Még
I am Soyuz, You are love
Telep Sessions Vol 5.

Már régóta el akartam jutni egy I am Soyuz koncertre, hisz rengeteg barátom áradozott Bozoky Felicia Lili egyszemélyes produkciójáról. A Svédországban született magyar énekesnő hol gitárral, hol ukulelével, hol egy omnichord-dal varázsol űrpopot a semmiből, erre pedig nemrég én is rádöbbenhettem egy viharos nyári éjszakán Egerben. A hangulatra ráadásul ráerősített, hogy a zuhogó eső miatt az alá a kis pavilon alá vonult az egész közönség, ahol Lili játszott. Nos, a Telep Sessions legújabb – sajnos egy ideig utolsó – videójában ezt az intim hangulatot élhetitek át ti is. Íme a ‘Run Away’.

Ezúton is köszönjük a Telep Sessions-nek az eddigi közös munkát. Wurk Ikonának és Komróczki Diának a videózást, Tanka Istvánnak a masterelést, Gulyás Mátyásnak pedig a szervezést. Reméljük a jövőben folytatjuk a projektet!

20507652_10155596043948637_2886131416834226663_o

Fotó: facebook.com/popmeter

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Kövesd a KERET BLOGOT!
képek middlemist red keltető Kaktus ep koncert budapest volt fesztivál interjú Sziget Irie Maffia a38 heti bontás pécs galéria Akvárium keretblog.hu kritika fran palermo album kikeltető Bánkitó fesztivál lemez ivan & the parazol