HETI BONTÁS / SZEP 25 – OKT 1 részletei..." /> HETI BONTÁS / SZEP 25 – OKT 1 részletei…

">
Kikeltető PÉNZ

Szinte a hét minden napjára jut valami falánkság, a nem átlagos “line-upra” az Acid Mother Temple & the Melting Paraiso U.F.O teszi fel a koronát péntek este. A japán noise rock császárai előtt a stílus magyarországi helytartója, a Puma Danger lép fel.

Hétköznap

 • Szep 25 – Véget ért a meteorológiai nyár is, ezzel a Monday Session elbúcsúzik a Lánchídtól és a Pontoontól. A Jazzelünk a Duna-parton sorozat záróbuliját nem is tarthatná más, mint a The Best Bad Trip.
 • Szep 26 – A szlovén pszichedelikus rock egyik legfontosabb bandája, a persons from porlock a Kék Lóban lép fel kedden közép-európai turnéja egyik első állomásaként. A pedálok szerelmeseinek kötelező program!
 • Szep 28 – Ezúttal nem nemvettekfelamoméra bulit ajánlunk, hanem épp a Mome évnyitó estjét, melyet a Toldiban tartanak, és nem csak művészetis diákkal lehet táncolni a jobbnál jobb zenékre.

Hétvége

 • Szep 29 – Nem valami közhelyes rockkoncertet szervezett az A38 szeptember végére, hanem a pszichedelikus noise rock egyik legfontosabb bandáját, a japán Acid Mother Temple-t, akik előtt az első Kikeltető nyertese, a Puma Danger fogja bemelegíteni a közönséget.
 • Szep 29 – Éjszakára a beat neohippi bulija pont jó párosítás az Acid Mother Temple és a Puma Danger koncertjeihez.
 • Szep 29 – Sűrű lesz a péntek, hiszen a nyári törvénytelen bezárás után újranyit az Auróra, méghozzá a nemzetközi Playing for Change mozgalom magyarországi eseményével, melyen a Várvölgyi Szabolcs trio és a Buzi kisfiúk koncertezik a nyolcker szívében, de még te is jelentkezhetsz a bandáddal pár dal erejéig.
 • Szep 29 – A Toldiban a Pure Last tagjai foglalják el a dj-pultot keleti dallamokkal.
 • Szep 29 – Még mindig péntek: A Corvint igényes svéd dance lemezlovasok foglalják el, Pedrodollar és Baba Stiltz mellett a magyar származású Kornél Kovács is.
 • Szep 29 – Csak hogy teljesen zavarba jöjj a péntek estéddel kapcsolatban a Vittula is felad egy magas labdát a Tinder Anthems bulijával.
 • Szep 30 – Free jazz rajongóknak a hajót ajánljuk szombatra; várhatóan óriási energiával csap le a Landing Venus és a Gnú.
 • Szep 30 – Múlthét szombatról szeptember utolsó napjára halasztották a 9. Planewatchingot. Irány a reptér és a – remélhetőleg – csillagos ég.
 • Szep 30Házibulival búcsúzik az idei évtől a Pontoon, ahol többek közt alapító-főszerkesztőnk, Wobe is fog dj-zni.
 • Okt 1 – Vasárnap indul a bő egy héten át tartó Uh Fest 2017, az ősz egyik legjobb, legfontosabb budapesti zenei eseménye. Részletekről majd később, addig is csekkoljátok a line-upot.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Iratkozz fel, és minden hétfőn megkapod a legfrissebb Heti Bontást!

Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
Akvárium interjú klippremier keltető Sziget volt fesztivál Irie Maffia fran palermo pécs a38 képek middlemist red kritika koncert fesztivál ep Bánkitó Kaktus lemez keretblog.hu galéria budapest heti bontás kikeltető premier