Kikeltető PÉNZ

Meg is érkeztünk az év egyik legjobban várt hetéhez. Végérvényesen elkezdődött a nyár, ráadásul szerdától vasárnapig tart a II. Kolorádó fesztivál, ami szerintünk az egyik legmenőbb új generációs fesztivál. A nyitónapot mi, vagyis a KERET állítottuk össze nektek. Szóval gyertek Nagykovácsiba, még vannak jegyek, de ha épp nem a budai hegyekben lazítanátok, vannak alternatív programjaink is a hétre.

Hétköznap

  • Jún 5 – Hétfő este, vagyis jazzelés a Duna-parton. Az öt éve zenélgető 12z lesz a forró este főszereplője.
  • Jún 6 – A szokásos Kuplung akusztik kedd esti fellépője Zanzinger mellett a cseh underground popzene egyik új csillaga, Tomáš Tkáć lesz.
  • Jún 7 – A II. Kolorádó nyitónapja KERET-napként fut, hiszen a Kikeltető tavalyi döntőseit visszük a Gólya-színpadra, de fellép még a Rock Band For Old Men, a Kaktus és a Felső Tízezer is.
  • Jún 7 – 10 – Idén tehát másodjára rendezik meg a Kolorádót Buda határában egy rakás hazai és külföldi, minőségi zenei produkcióval. Ha még nem vettétek volna meg a jegyeteket az év legnagyobb pesti bulijára, akkor ezen a linken pótolhatjátok a hiányt.
  • Jún 7 – Kifutás című lemezét mutatja be a Sorbonne Sexual az A38-on, előzenekaruk a Jáde Nyúl lesz.

Hétvége

  • Jún 9-10-11 – Hétvégén kezdődik a TILOS Maraton, az ország egyik legnagyobb ingyenes adománygyűjtő családi fesztiválja. A helyszín a Dürer-kert, és a sok program mellett a zenéé lesz főszerep, pénteken például a jazz, szombaton meg a pszichedelikus stílus jegyében három színpadnyi bandával.
  • Jún 11 – Vasárnap estére tökéletes levezetés lesz a Petőfi Irodalmi Múzeum kertjében a 30y szokásos meghittebb hangulatú kocsmakoncertje.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Iratkozz fel, és minden hétfőn megkapod a legfrissebb Heti Bontást!

Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
kikeltető klippremier premier fran palermo budapest Akvárium pécs koncert a38 Bánkitó kritika galéria volt fesztivál Kaktus Irie Maffia middlemist red interjú fesztivál képek lemez keltető keretblog.hu heti bontás Sziget ep