HETI BONTÁS / FEB 5 – 11 részletei..." /> HETI BONTÁS / FEB 5 – 11 részletei…

">
Kikeltető PÉNZ

Egy ilyen hideg, szürke, nedves héten a zenei kínálat sem valami csábító, de egy The Best Bad Trip koncert, illetve a Kloggs és a Marmunsk közös lemezbemutató bulija megment minket a pangástól.

  • FEB 6 – Tavaly év végén új lemezt jelentetett meg a magyar-orosz testvérpár, most az új dalaikat is elhozza a Kuplungba Muzsik és Volkova.
  • FEB 7 – Ezer forintnyi tömör élményt fog nyújtani az aktuális JazzaJ a Lumenben.
  • FEB 8 – Két eltérő profilú, de lelkes és fiatal banda, az Úrfi és az Autopilot koncertezik a Kuplungban.
  • FEB 8 – A Dürer kistermében három király zenekar lép fel, a Kikeltetős Fat & Cute és Kloggs mellett a nemrég nálunk is megjelent Marmunsk, ráadásul utóbbi kettő új kislemezét is először játssza el élőben. A ‘Wasted Energies’-ről itt írtunk.
  • Feb 8 – A Toldi csütörtök esti élőzenés sávjára nem érdemes smárolni, ellenben igazi katarzissal kecsegtet a The Best Bad Trip és az Antropomorf koncertje.
  • FEB 9 – Nehéz hova tenni a 2018-as Űrtyúk Fesztivál nevét és fellépőit, de az biztos, hogy megrendezik az Aurórában, többek közt a Nulladik Változat, a Rokokó Rosé, a Verőköltő, a Pörkölt Projekt és a (Halál;Orgazmus) közreműködésével.
  • Feb 9Rap buli a Beatben, vagyis igen, 3. születésnapját ünnepli a THE NéG€RZ.
  • Feb 10 – A Fehér Balázs utáni Carbonfools a Tej zenekarral csinál farsangi mulatságot a Kuplungban.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Iratkozz fel, és minden hétfőn megkapod a legfrissebb Heti Bontást!

Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
premier Bánkitó fran palermo Akvárium middlemist red Sziget heti bontás klippremier volt fesztivál fesztivál koncert Irie Maffia galéria képek kritika pécs interjú kikeltető budapest keretblog.hu a38 keltető ep lemez Kaktus