HETI BONTÁS / FEB 26 – MÁR 4 részletei..." /> HETI BONTÁS / FEB 26 – MÁR 4 részletei…

">
Kikeltető PÉNZ

Íme a koncertek, amik előtt és után didereghetünk egy jót a városban.

Hétköznap

 • FEB 26 – Az Instant Monday Sessionjének főszereplője Bognár Szabi, és rögtönzött soul-afrobeat zenekara lesz. Érdemes program a hét nyitására.
 • Feb 27 – A Majdnem Híres Rocksuli szervezésében a legrutinosabb hazai kliprendezők beszélgetnek egy jót a videoklipek magyarországi és globális helyzetéről.
 • Feb 28 – A február lezárására a Lumen eseményét ajánljuk, ahol a csodás Mörk fog kiegészülni Kiss Árpád trombitással, hogy egy ne hagyományos Mörk koncertet, hanem meglepetéses popzajt varázsoljanak a színpadra.
 • Már 1 – A magyar alterpopban nyomuló Twentees új albumát mutatja be a Kuplungban a Koalabell felvezetésével.
 • Már 1 – Egy különleges koncerttel készül a Nóvé Soma-Czitrom Ádám-Kapusi Viktor-Porteleki Áron négyesfogat, akiket a Middlemist Redből, a Jazzékielből, a The Best Bad Tripből vagy épp a Gnúból ismerhettek. A 90-es évek elején nagyot menő, egyedi hangzásvilágával azóta is maradandó zenei teljesítményt biztosító Morphine zenekart idézik meg feldolgozásaikkal.
 • Már 1 – A város egyik legjobb, legnépesebb táncházában kiélhetitek a magyar népzene iránti titkos szerelmeteket, sőt, ki is táncolhatjátok magatokból.
 • Már 1Zanzinger, majd cseh Bára Zmeková különleges hangulatú koncertjeire borozhattok az Úri Muriban.

Hétvége

 • Már 2 – A hazai könnyűzenei élet egyik elengedhetetlen kelléke Sinco, vagyis Bátori Gábor ‘Jim’ koncertfotós. A tavalyi képeiből állított össze egy kötetet, amit meg is vásárolhattok a Tintában. Az est kísérőzenéjét A Blahalouisiana duója, Barbi és Jancsó szolgáltatja.
 • Már 2 – Péntek éjszaka a Beatbe érdemes elhullámozni, ahol a pszichedelikus lázálmokat a Trippin’ Like We Do csapata garantálja.
 • Már 3 – Jazz, hiphop és soul címszavakkal az Amoeba csapata és a Freakin Disco koncertezik a Kuplungban, utána pedig Elevated dj-k a házban!
 • Már 3 – Április elsején bezár a Király utcai Gödör Klub, a búcsúbulit pedig a Budapest Pride és a Vibe hozta össze: egy utolsó, kéthelyszínes őrületet.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Iratkozz fel, és minden hétfőn megkapod a legfrissebb Heti Bontást!

Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
volt fesztivál keltető fran palermo budapest Bánkitó Akvárium kritika heti bontás pécs interjú ep fesztivál middlemist red a38 keretblog.hu galéria kikeltető lemez Kaktus premier képek koncert Sziget klippremier Irie Maffia