Keltető Zenék Videók PÉNZ Szomszéd Még

Míg szeptemberben még volt pár óvatos szabadtéri mulatság, októberben már minden rendes ember bemenekül a zárt klubok óvó falai közé. Szerencsére a programszervezők nem alszanak téli álmot és feltöltik a helyeket jobbnál-jobb programokkal hétről-hétre.

Hétköznap

 • OKT 3A Monday Session a hideg elől visszaköltözik a Toldiba, ahol fellép a Buster Keaton, jammel Hock Ernő, Nagy Gergely és Porteleki Áron, és lesz egy meglepetésvendég is. Hock Ernő, Nagy Gergely és Porteleki Áron a Központban fog jammelni!
 • OKT 5 – Új évadot kezd a Jazzaj, ezúttal a Funeral Marching Band fellépésével. / 1000FT
 • OKT 6 – A Mindig Elfelejtem, valamint az Ohm Maid zenekar fog játszani a Hunniában, uttóbira érdemes odafigyelni a Kikeltető kapcsán is. / 600FT
 • OKT 6 – Mindeközben az A38 Hajón fellép Antonia Vai zenekarával, előttük pedig a Mörk zenél majd! / 2000FT
 • OKT 6 – Késő este pedig bemutatja első nagylemezét a Kaktus a Toldiban. Előttük zenél a Makrohangos Nagy Gergely szólóban. A Kaktus másnap egyébként a pécsi Nappaliban is lemezbemutat.

Hétvége

 • OKT 7-9 – Idén is lesz Budapest Music Expo a Hungexpoban, mely több ezer hang- fény- színpad- és stúdiótechnikai világmárkát vonultat fel, koncertekkel, workshopokkal, előadásokkal.
 • OKT 7 – Péntek este aki bekuckózna, annak irány a Gólya, ahol az Agavoid után fellép a Camp Koala és az ODDDS is.
 • OKT 7 – Aki viszont inkább vándorolna a városban, az kövesse a Ten Years Before első kocsmaturnéját, ahol a Skeemers és a No Eves fog jammelni négy budapesti kocsmában. Lesznek vendégek, italakciók, aztán after hajnalig a Vittulában.
 • OKT 8 – Szombat este Szabó Benedek és a Galaxisok közönségtalálkozó lesz a Beatben, melynek ösvényét akusztikus koncert, süteményezés és DJ szett szegélyezi majd.
 • OKT 8 – Mindeközben a The Qualitons koncertezik az Akváriumban, előttük pedig fellép a Meteo. / 1500FT
 • OKT 8 – De érdekes lehet még a Pons, Mushu and the Matter és a Beaux Jaxon Blues Quartet koncertje is a Brody Studiosban.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Iratkozz fel, és minden hétfőn megkapod a legfrissebb Heti Bontást!

Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
ivan & the parazol kikeltető a38 Irie Maffia fesztivál képek Akvárium volt fesztivál keltető Sziget Kaktus lemez keretblog.hu pécs keret middlemist red fran palermo koncert kritika ep budapest galéria heti bontás interjú Bánkitó