Kikeltető PÉNZ

Míg szeptemberben még volt pár óvatos szabadtéri mulatság, októberben már minden rendes ember bemenekül a zárt klubok óvó falai közé. Szerencsére a programszervezők nem alszanak téli álmot és feltöltik a helyeket jobbnál-jobb programokkal hétről-hétre.

Hétköznap

 • OKT 3A Monday Session a hideg elől visszaköltözik a Toldiba, ahol fellép a Buster Keaton, jammel Hock Ernő, Nagy Gergely és Porteleki Áron, és lesz egy meglepetésvendég is. Hock Ernő, Nagy Gergely és Porteleki Áron a Központban fog jammelni!
 • OKT 5 – Új évadot kezd a Jazzaj, ezúttal a Funeral Marching Band fellépésével. / 1000FT
 • OKT 6 – A Mindig Elfelejtem, valamint az Ohm Maid zenekar fog játszani a Hunniában, uttóbira érdemes odafigyelni a Kikeltető kapcsán is. / 600FT
 • OKT 6 – Mindeközben az A38 Hajón fellép Antonia Vai zenekarával, előttük pedig a Mörk zenél majd! / 2000FT
 • OKT 6 – Késő este pedig bemutatja első nagylemezét a Kaktus a Toldiban. Előttük zenél a Makrohangos Nagy Gergely szólóban. A Kaktus másnap egyébként a pécsi Nappaliban is lemezbemutat.

Hétvége

 • OKT 7-9 – Idén is lesz Budapest Music Expo a Hungexpoban, mely több ezer hang- fény- színpad- és stúdiótechnikai világmárkát vonultat fel, koncertekkel, workshopokkal, előadásokkal.
 • OKT 7 – Péntek este aki bekuckózna, annak irány a Gólya, ahol az Agavoid után fellép a Camp Koala és az ODDDS is.
 • OKT 7 – Aki viszont inkább vándorolna a városban, az kövesse a Ten Years Before első kocsmaturnéját, ahol a Skeemers és a No Eves fog jammelni négy budapesti kocsmában. Lesznek vendégek, italakciók, aztán after hajnalig a Vittulában.
 • OKT 8 – Szombat este Szabó Benedek és a Galaxisok közönségtalálkozó lesz a Beatben, melynek ösvényét akusztikus koncert, süteményezés és DJ szett szegélyezi majd.
 • OKT 8 – Mindeközben a The Qualitons koncertezik az Akváriumban, előttük pedig fellép a Meteo. / 1500FT
 • OKT 8 – De érdekes lehet még a Pons, Mushu and the Matter és a Beaux Jaxon Blues Quartet koncertje is a Brody Studiosban.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Iratkozz fel, és minden hétfőn megkapod a legfrissebb Heti Bontást!

Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
pécs budapest premier keretblog.hu ep képek Sziget Kaktus Bánkitó koncert keltető fran palermo Irie Maffia Akvárium kritika middlemist red volt fesztivál lemez kikeltető heti bontás fesztivál interjú galéria klippremier a38