HETI BONTÁS / AUG 21 – 27 részletei..." /> HETI BONTÁS / AUG 21 – 27 részletei…

">
Kikeltető PÉNZ

Eljött a nyár utolsó teljes hete, de potenciális élményekben most sem fogunk szűkölködni. Kedden és pénteken is garantáltan ránk fog jönni a koncertcsömör.

Hétköznap

  • Aug 22Kama, a Mary Popkids  énekes-gitárosa fogja kedvenc számait előadni az Akvárium teraszán. Ideális kiülős program kedd estére.
  • Aug 22 – A jó zenész-sajtós kapcsolatok kerülnek terítékre az Impro stúdióban, ahol a KERET blog is képviseltetni fogja magát. A kerekasztal-beszélgetés délután 6-tól kezdődik, de nem csak zenészek, és nem csak sajtómunkások számára lesz érdekes.
  • Aug 22 – Az A38 egyik legjobb nyári koncertjén az amerikai Foxygen fog a húrok közé csapni. Különleges barokkpop zenéjük az új generációs pszichedelikus zenekarok számára fontos inspiráció.
  • Aug 23 – A nyár egyetlen Képzelt Város koncertje is kedden lesz, az A38 teraszán a Deadly Mantis lesz a vendégük.
  • Aug 23 – Egy amerikai úriember, Sam Humans fog történeteket mesélni gitárral és egyéb hangszerekkel a Gólyában.

Hétvége

  • Aug 25 – Pénteken tartja nyárzáró buliját a Ten Years Before két frankó magyar zenekarral (The Beans, Skeemers) és egy olyan szlovén együttessel (Haiku Garden), melynek leghíresebb dalát a KEXP rádió is rongyosra játszotta a tengerentúlon.
  • Aug 25 – Közeledve a nyár végéhez nosztalgiázunk egyet a Lánchíd lábánál; A júliusi Bánkitó Fesztivál feelingjét próbáljuk reprodukálni Szabó Benedekkel, a Tape Delay-jel és a Jazzékiellel. Amint vége a koncerteknek, mi is beállunk a dj-pult mögé.
  • Aug 26 – A nemrégiben négytagúra bővült Agavoid a Kabinban zárja a nyarat.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Iratkozz fel, és minden hétfőn megkapod a legfrissebb Heti Bontást!

Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
volt fesztivál kritika Irie Maffia kikeltető Kaktus premier pécs middlemist red ep a38 budapest keltető keretblog.hu interjú galéria koncert lemez képek fesztivál Sziget klippremier Akvárium Bánkitó fran palermo heti bontás