Kikeltető PÉNZ
“Fél nyugtatóval a hátsó zsebedben végig lehet csinálni egy fesztiválszezont”

Szóval tavaly készült egy rövid turnéfilm a Szabó Benedek és a Galaxisok nyári országjárásáról. A Nagy Balázs és Komróczki Diána filmezte remek hangulatú doku megjelenése után Benedekék csináltak egy nagy évzáró koncertet az A38 hajón a Bozóval, mi pedig a buli előtt megnéztük mi újság a színfalak mögött. Egy hosszú, produktív éven vannak túl a srácok, de így is töretlen energiával és lelkesedéssel meséltek nekünk. Fogadjátok szeretettel Dia videóját a kulisszák másik oldaláról!

  • 2018-ban először március 23-án fog koncertezni Budapesten a Galaxisok, a tavalyelőtti Kikeltetős Platon Karataevvel.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
fran palermo interjú Bánkitó pécs a38 volt fesztivál koncert Akvárium kikeltető keretblog.hu lemez budapest fesztivál keltető heti bontás klippremier kritika képek Kaktus ep galéria Irie Maffia premier Sziget middlemist red