Keltető Zenék Videók PÉNZ Szomszéd Még
Ferko live-set a Toldiból

A Kikeltető utolsó elődöntőjén régóta érlelődő számait mutatta meg a Toldi közönségének Ferko, aki igényes technójával épphogy lemaradt a szombati döntőről. Ha ti is sajnáljátok, hogy nem jutott tovább, most vigasztalódhattok ezzel a huszonhét percnyi tömény lüktetéssel.

  • Nem győzzünk hangsúlyozni, hogy mennyire szeretnénk, ha ti is ott lennétek a szombati Kikeltető finálén. Váltsatok elővételes, vagy támogatói jegyeket, ott tali!
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
keretblog.hu lemez a38 keltető fran palermo koncert budapest kritika Sziget interjú ep fesztivál heti bontás Bánkitó képek middlemist red keret Akvárium galéria pécs volt fesztivál kikeltető ivan & the parazol Irie Maffia Kaktus