Kikeltető PÉNZ
Ferko live-set a Toldiból

A Kikeltető utolsó elődöntőjén régóta érlelődő számait mutatta meg a Toldi közönségének Ferko, aki igényes technójával épphogy lemaradt a szombati döntőről. Ha ti is sajnáljátok, hogy nem jutott tovább, most vigasztalódhattok ezzel a huszonhét percnyi tömény lüktetéssel.

  • Nem győzzünk hangsúlyozni, hogy mennyire szeretnénk, ha ti is ott lennétek a szombati Kikeltető finálén. Váltsatok elővételes, vagy támogatói jegyeket, ott tali!
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
volt fesztivál keret a38 kikeltető keltető Sziget interjú ivan & the parazol Bánkitó fesztivál budapest képek keretblog.hu fran palermo pécs Irie Maffia kritika middlemist red lemez koncert galéria Akvárium heti bontás ep Kaktus