Kikeltető PÉNZ
Idén újra megrendezik a Fekete Zaj fesztivált

Idén újra megrendezik a Fekete Zaj fesztivált

Hat év kihagyás után visszatér a Mátrába az ország egyik legfontosabb underground fesztiválja, a Fekete Zaj. A 2009-ben debütáló esemény első éveiben Sástón került megrendezésre, azonban később, főleg pénzügyi akadályok miatt, a szervezők kénytelenek voltak a Dürerbe költöztetni a fesztivált, majd 2014-ben bejelentették, hogy nem lesz többé Fekete Zaj. Akkor tartottak egy búcsúbulit és azóta évente szerveztek kisebb összejövéseket (osztálykirándulásokat), most decemberben pedig megrendezték az első téli Fekete Zajt, szintén a Dürerben.

A napokban azonban közzétették a 2018-as Fekete Zaj eseményét ismét a sástói helyszínnel, a leírásban pedig azt írják a szervezők, hogy ezúttal “készen állnak egy nagyobb, igazán tartalmas három napra”. Az augusztus 17 és 19 közé eső buli részleteiről egyelőre annyit árultak el, hogy 8-10 külföldi, és 40-45 hazai fellépőt terveznek meghívni, az első neveket március 13-án jelentik be, majd a többieket 4-5 kisebb csomagban. Jegyet venni és szállást foglalni a nemsokára induló új honlapon lehet majd.

Fenti kép innen.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.