Kikeltető PÉNZ
Ezek voltak a legjobb képeink idén!
#Nekem14

Ezek voltak a legjobb képeink idén!

#Nekem14

Idén minden szerkesztőnk megosztja veletek a legszebb emlékeit 2014-ből. Fotósunk, Komróczki Dia összeszedte a kedvenc képeit az idei fesztiválokról, klubkoncertekről és más eseményekről. A többi listát itt találjátok, most pedig nosztalgiázzunk egy kicsit!

“Számomra ez az év volt életem egyik legjobbja. Fotósként már eddig is voltam koncerteken, de ebben az évben hatalmas lehetőségek tárultak elém, többek között Middlemist Red fotósa lettem és csatlakozhattam a KERET csapatához. így egyre több koncerten fordultam meg és egyre több emberrel ismerkedhettem meg.” – fűzi hozzá Dia. De a szavak helyett beszéljenek a képek, íme!

[AFG_gallery id=’45’]

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.