Kikeltető PÉNZ
Végre van klipje a Fran Palermonak

Végre van klipje a Fran Palermonak

Az idei teljes mértékben a Fran Palermo éve volt, a Razzle Dazzle című albumukkal feltették a koronát több éves közös munkájukra, és a hazai zenei élet egyik nagy durranásává váltak. Első hivatalos klipjük a napokban jött ki, mely a ‘Fritz Rock’-hoz készült.

Az album egyik legpörgősebb dalához készült a videó, melyen egy kalapos kisfiú történetét követhetjük végig, aki a Fran Palermo frontemberéhez, Henri Gonzóhoz csapódik a pesti forgatagban.

A képi világ kicsit a VHS-korszakot idézi meg, a néha fekete-fehér jelenetek pedig egy rejtélyes noir-filmbe is beleillenének, de mégis van az egészben valami mély irónia, ami könnyeddé teszi a klipet.

Hiába zenélnek kisebb megszakításokkal hosszú évek óta, a Fran Palermónak ez az első klipje, szóval történelmi képsoroknak is nevezhetjük a fentieket.

  • Idén utoljára az Ötkertben csíphetitek el Henriéket élőben, ahol a Bluebay Foxes-zal fognak fellépni.
  • Itt pedig megnézhetitek a srácokkal készített dalkommentárjainkat a tavasszal megjelent új album számairól, köztük a Fritz Rockról is.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.