Kikeltető PÉNZ

Hangok a szomszédból

  • Milyen? Dark wave, Noise, Post punk, Black shoegaze
  • Mióta? 2011
  • Honnan? Treviso, Olaszország
  • Tetszeni fog, ha ezeket bírod: Soviet Soviet, New Candys, A Place To Bury Strangers
  • Facebook oldal

Megvan a tökéletes program a hétfő esti téli melankóliához! A 2011 óta ténykedő olasz dark-wave zenekar, a Kill Your Boyfriend egy este erejéig Budapestre látogat.

A Matteo Scarpa és Antonio Angeli által vezetett formáció legújabb kislemeze tavaly év végén jelent ment Ghost címmel. A három kislemez mellett két nagylemezt is magukénak tudhatnak, melyből legkorábbi a 2015-ös megjelenésű The King Is Dead.

Matteo és Antonio eképpen nyilatkozott az új kislemez kapcsán: “Ez a zene a mindennapi szellemeinkről szól, akik emlékekből, traumákból és veszteségekből táplálkoznak.” 

Hangzásviláguk és klipjeik mellett előadásmódjuk is az unkomfort jegyeit hordozza, az akciódús színpadi jelenlét mellett a szorongások és a letargia is helyet kap. Mintha egy sötét, dohos sikátorba teleportálnának minket, ahol találkozhatunk belső démonainkkal, legyenek akár azok a barátaink, vagy éppen az ellenségeink.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.