Kikeltető PÉNZ
Egysnittes zombitámadások

Még tavaly év végén jártunk a Zombie Girlfriend Toldis koncertjén, amiről nem egy, hanem rögtön kettő egysnittes felvételt készítettünk nektek. A Kádár Eszter, Sallai Laci, Korándi Dávid és Szabó Benedek alkotta “supergroup” az utóbbi időben erősen rálépett a pedálokra, hiszen nemrég debütált a belga Psychedelic Underground Generation (PUG) blogján új videóklipjuk, két hét múlva pedig közép-európai miniturnéra indulnak Bécs, Blansko és Prága érintésével. A shoegaze és pszichedelikus dream punk kohójában készülő új számaikkal úgy tűnik, hogy egyfajta különutas-politikával sikerül magukra vonni a stílus iránt érdeklődő európai szempárokat.

Egyébként jelent már meg brazil zenei oldalon is új száma a Zombie Girlfriendnek, ősszel pedig egy hosszabb európai turnét is terveznek, de előtte négy év diszkográfiai hallgatás után májusban várhatjuk az új nagylemezüket Pesztalics Dénes szakmai segítségével, mely a címlapos ‘Wind’ című számról kapta a nevét, s a hozzá készült, Rusek által forgatott klip így fest:

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
Kaktus a38 volt fesztivál interjú lemez Akvárium heti bontás galéria fran palermo budapest ep premier kritika keltető Sziget Irie Maffia fesztivál képek Bánkitó pécs keret middlemist red kikeltető koncert keretblog.hu