Dr. Playlist válaszol
március 22, 2017

Nemrég új rovatot indítottunk a KERET blogon, melyben szakértőnktől, Dr. Playlisttől kérhettek a hangulatotokhoz vagy élethelyzetetekhez leginkább illő egyedileg, kézzel válogatott lejátszási listákat. A mai levélben egy nagy utazáshoz keresünk hozzá illő háttérzenét.

„Kedves Dr. Playlist!

Augusztusban életemben először átrepülöm az óceánt, és megnézem, milyen az élet a keleti parton! Ehhez szeretnék egy várakozós, tervezgetős New York playlistet kérni!

Köszönöm,
Sára


Drága Sára!

Nagyon jó neked, amiért mész New Yorkba, egy kicsit irigykedünk is, de persze mutatom a dallistádat. Ami a várakozást illeti, összeszedtem néhány király ottani zenekart a legnagyobb, szinte már klasszikusoktól az ismeretlenebb friss formációkig, akik remélhetőleg jó képet fognak festeni a helyi közgondolkodásról és hangulatba hoznak majd az ottléthez.

Ami pedig a tervezgetést illeti, azt javaslom, hogy töltsd le korunk legfantasztikusabb New York-i sorozatát, a Broad City-t, pörgesd ki az évadokat, és jegyzeteld ki a helyeket, parkokat, érdekességeket, amelyek megfogtak a képernyőn keresztül. Nem kötelező, de ajánlott elszívni mellé pár cigit.

tumblr_nchelf7JP11tjydheo1_500

A helyi előadók válogatásába ennek megfelelően belekevertem egy maréknyi számot a Broad City soundtrackjéből, bónuszként pedig beraktam a Tame Impala ‘Let It Happen’-jét kezdő trekknek, ami bár se nem NY, se nem BC, szerintem a legpasszolóbb dal repülőgépen való felszálláshoz. Akkor nyomj rá a play gombra, amikor a pilóta közvetlenül a kilövés előtt bedurrantja a hajtóműveket, nagyon baba lesz!

Love ya’ kween, köszi, hogy írtál és jó utat!
Dr. Playlist

Kövessétek a KERET blogot a Spotify-on!

Kövessétek a Dr. Playlist Facebook oldalát is!

Írj te is levelet Dr. Playlistnek a hello@keretblog.hu e-mail címre, és szakértőnk cikkben válaszol. A tárgy „Dr. Playlist” legyen!