Fergeteg party szőrös férfi felsőtestekkel
május 17, 2018

Mielőtt beleharapnának a barcelonai Primavera fesztivál forgatagába, a Dope Calypso tagjai is a KERET Szülihaton melegítik be a tél szürkeségében kifakult táncoscipőiket. Ráadásul megajándékoztak minket egy klippremierrel is;  Chaka Chaka albumuk ‘Left Mother and the Nest’ című dalát bepakolták március végi Düreres koncertjük szexi vizuális hangulatszilánkjai alá – és ím, megszületett az első Dope Calypso koncertvideó. Reméljük, pont ilyen pazar hangulatban fürdünk majd holnap este is.

„Sajnálatos módon, így hogy Dj Dominique a ‘Fergeteg Party’ szóösszetétel szellemi tulajdonosa, kénytelenek vagyunk hosszasabban körbejárni, mi is zajlik pontosan itt, az internet színes világában.

Magunk között sokat szoktunk beszélgetni arról, hogy milyen jók vagyunk egyenként, páronként, meg összesen is, és az a zseniális ötletünk támadt, hogy az internet színes világába ágyazva egy eddig soha nem látott formátum, az általunk csak félig komolyan, félig mókásan koncertvideónak elnevezett művészi kisfilm segítségével mi lenne, ha az internet színes világa elé tárnánk, milyen jók vagyunk egyenként, páronként, meg összesen is.

 A szót nem csak szó, tett is követte jelen esetben, így Komróczki Dia, Hajnes Bálint, Benkő Ádám és a Csillagrendszerek hathatós segítségével hangverseny mozgóképi rögzítésbe fogtunk, és hát az igazság az, hogy tényleg jók vagyunk egyenként, páronként, meg összesen is. Legalábbis a lemez eredeti hanganyagát alákeverve mindenképpen úgy tűnik, és ugye ez az élet célja, hogy az illúzió sejtelmes függönye leplezze a menyasszony makuláit, és azokat az idomokat domborítsa ki a fűző, amiknek ugye domborulni kell – és jelen esetben azért ne a sírjaink legyenek azok, ha szabad kérni.” – kommentálták sajátos stílusban a koncertvideót.