Végre összevágták a Leisure Parts klipjét

Cikk

július 17, 2017

Bence Kálóczi

433

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez, illetve a további zavartalan működésünkhöz szükségünk van a támogatásotokra. Az alábbi gombra kattintva küldhetsz nekünk egyszeri, vagy rendszeres adományt a PayPalen keresztül.

Aki ismeri a Dope Calypso zenéjét, és a hozzájuk készített tök menő klipeket, az most nyugodtan tegye félre azt, amit csinál, és nézze meg a ‘Leisure Parts’-hoz készült videót.

Viszont aki követte a Mau Mau iszonyat ötletes kampányát, annak sajnos sok újat nem fog adni a klip, ugyanis három korábban megjelent promóvideót vágtak össze eggyé. Egyébként így is szórakoztató, hogy végre egyben megnézhetjük, hogy Sarkadi Mikiék milyen bolondos arcok a kamera előtt.

A kisfilmek egyébként Jakab Péter és Sarkadi Miki rendezésével készültek, a Dope Calypso védjegyévé váló VHS-utómunka pedig Gyulai Gáboré volt. A magyar garázszene egyik legjobb formációja ismét megmutatta, hogy arculatépítés terén is a hazai szakma élmezőnyéhez tartozik.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

PLAYLISTEK