Kikeltető PÉNZ
Végre összevágták a Leisure Parts klipjét
Dope Calypso klippremier

Végre összevágták a Leisure Parts klipjét

Dope Calypso klippremier

Aki ismeri a Dope Calypso zenéjét, és a hozzájuk készített tök menő klipeket, az most nyugodtan tegye félre azt, amit csinál, és nézze meg a ‘Leisure Parts’-hoz készült videót.

Viszont aki követte a Mau Mau iszonyat ötletes kampányát, annak sajnos sok újat nem fog adni a klip, ugyanis három korábban megjelent promóvideót vágtak össze eggyé. Egyébként így is szórakoztató, hogy végre egyben megnézhetjük, hogy Sarkadi Mikiék milyen bolondos arcok a kamera előtt.

A kisfilmek egyébként Jakab Péter és Sarkadi Miki rendezésével készültek, a Dope Calypso védjegyévé váló VHS-utómunka pedig Gyulai Gáboré volt. A magyar garázszene egyik legjobb formációja ismét megmutatta, hogy arculatépítés terén is a hazai szakma élmezőnyéhez tartozik.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.