Kikeltető PÉNZ
Megérkezett a DLRM európai turnénaplójának 1. része

Ahogy azt már korábban beharangoztuk, az örökmozgó DLRM crew ismét turnébusszal csapatja végig Európát – összesen 11 ország 30 városában mutatják be, milyen is szerintük a budapesti, eklektikus indierock-őrület.

Ősszel két vándorútjuk között meséltek nekünk az önerőből szervezett, spontaneitásban gazdag turnézás természetéről, amit egy roadmovie 11 percében mi is megízlelhettünk. Most ezt a kezdeményezést dúsítja hagyománnyá a tavaszi kalandjukat dokumentáló videónapló-sorozatuk. Az ‘amikor koncert után megkérdezik, hogy hol alszunk, még mi sem tudjuk’-feeling már a múlté, mind a szervezettség mértéke, mind a koncertek mennyisége nőtt, de a srácok kalandvágya változatlan. Mindezt Scholtz Kristóf fotós “szemén” keresztül tapasztalhatjuk meg.

A turné február 23-án startolt egy budapesti nyitóbulival és egészen júniusig tart majd, érintve több meghódításra váró és már megszelídített helyszínt – Ausztriát, Csehországot, Németországot, Belgiumot, Hollandiát, Franciaországot, Spanyolországot, Olaszországot, Horvátországot, Szlovákiát, Romániát, valamint több magyar várost.

A videónapló első részében Linz, Prága és a német Frankenthal momentumai elevenednek meg, a következő epizódban Amszterdamról és Párizsról kapunk majd élménybeszámolót és háttérinfó-morzsákat.

To be continued…

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
ivan & the parazol middlemist red keretblog.hu koncert Akvárium kikeltető pécs ep fran palermo kritika interjú keltető budapest Kaktus képek a38 lemez volt fesztivál Sziget keret fesztivál Bánkitó Irie Maffia galéria heti bontás