Kikeltető PÉNZ
Egy friss DLRM egysnittessel izzíthatjuk magunkat a hétvégére

Egy friss DLRM egysnittessel izzíthatjuk magunkat a hétvégére

Nemrég kielemeztük a DLRM január 16-án megjelenő második, Suckerpunch című nagylemezét, amit a srácok az A38 nagytermében élőben is megidéztek.

“Az album záróakkordjait a ’Stronghold’ című szám jegyzi, a riff a Nirvanás grunge felé kacsintgat. Remek befejezése ez a lemeznek, a káoszba fulladó utolsó harmad pontot tesz az őrült utazás végére” – írtuk akkor a szerzeményről, ami most egyik legkedvencebb formátumunkban, egysnittesként is testet öltött.

A videót a február 6-i a lemezbemutatón Komróczki Dia rögzítette, a hangot pedig Nóniusz Gábor keverte.

A ‘Stronghold’ egyébként a kiadvány legbensőségesebb szövegű, legmélyebbre nyúló dala, amelyre Szabó Marci frontember – saját elmondása szerint – minden körülmények között fel tudja magát hergelni.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.