Kikeltető PÉNZ
Dicsőséges 30Y koncert
Galéria a zenekar budapesti lemezbemutatójáról

Dicsőséges 30Y koncert

Galéria a zenekar budapesti lemezbemutatójáról

A 30Y az Akváriumban ünnepelte legújabb lemeze elkészülését. A Dicsőséget zsebre tehetik, hiszen igazán profi, átgondolt, dinamikus és szenvedéllyel csordultig töltött lemezt, és ezzel együtt ugyanilyen koncertet kaptunk.

Amellett, hogy kedvenc, agyonhallgatott 30Y dalainkkal is kényeztettek bennünket, jó pár friss darabot is hallhattunk a Dicsőség című lemezről. A közönség teljes erőből tombolt az első hangtól az utolsóig, a zenekar saját pulcsi kollekciójának teljes készlete pedig még a koncert előtt pillanatokon belül elfogyott.
A 30y az a zenekar, aki még mindig megszólítja a legújabb zenerajongó fiatalokat, és a hűséges követőket egyaránt. Bátran állíthatjuk, hogy ez a típusú őszinte rock ‘n’ roll nem ment ki a divatból!

  • Beck Zolival készült interjúnkat itt olvashatod, melyben mélyrehatóan beszél az új albumról.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.