Kikeltető PÉNZ
Azt mondják pécs magyarország seattle-je
Csatlakozz a KERET blog pécsi csapatához!

Csatlakozz a KERET blog pécsi csapatához!

Ha van írói vénád, és/vagy jól bánsz (és rendelkezel is) fényképezőgéppel, akkor mi tartana vissza, hogy csatlakozz csapatunkhoz?

A KERET blog a hazai underground színtér egyik meghatározó blogja. Célja, hogy teljes képet adjon a hazai alternatív zenei élet irányvonalairól, legfontosabb híreiről, továbbá, hogy bemutassa, elindítsa és támogassa a kis zenekarok kezdeti pályafutását a Kikeltető nevű programján keresztül és utána is nyomon kövesse azokat.

A GhostNote a KERET pécsi szerkesztőségét jelenti, értelemszerűen Pécs és vonzáskörzetével foglalkozik. Feladatunk, hogy Magyarország egyik zeneileg leginkább pezsgő városában történő fesztiválokról, koncertekről, helyi zenekarokról hírt adjunk, bemutassuk őket és segítsük őket, hogy eljuthassanak a publikumhoz! Illetve mi is magunkénak érezzük a feltörekvő zenekarok támogatását!

Két szorosan együtt dolgozó csapatba, írói, illetve videós/fotós munkakörbe keresünk lelkes, életvidám, ambiciózus és vállalkozó szellemű szerkesztőket, akiket érdekel ez a világ, és valamennyire már értenek a dologhoz!

A jelentkezéshez nincs más tennivalód, mint kitölteni ezt a kérdőívet!
Határidő: 2016. november 10. 23:30

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.