Nincs fűtés? BWOLA!
március 6, 2018

Ugyan a tavasz egyelőre szégyenlősen elfordítja felőlünk napfényes arcát, mi kaptunk egy adag télen elraktározott, mégis felhőtlen és izzó, örömünnep-érzést közvetítő kapszulát – íme a BWOLA január 25-ei klubestjének aftermovie-ja!

A BWOLA elnevezésű bulisorozat a global bass színteret itthon képviselő Babylon Records kéthavonta jelentkező, tematikus, audiovizuális, táncos mulatsága. Saját, igen találó definíciójuk szerint: urbánus zenei dzsungel a város közepén a szavanna és a longboardok hőseivel, ami ömlesztőtégelyként szolgál mindazoknak, akik szeretik egy éjszaka alatt háromszor körbeutazni a Földet. A város szívének különböző csücskeiben megrendezett happeningeken a srácok minden alkalommal izgalmas és újdonságokban gazdag zenei oázist pattintanak össze a kiadó hazai figurái és külföldi vendégelőadóik segítségével. A januári zenei trip során egy kanadai Dj, Bambii, két Babylon-rezidens – a kiadó és a hazai global bass szcéna feje, Stas és a kemény törzsi dobokra épülő jungle terror irányzat itthoni úttörője, Hataah – illetve friss pártfogoltjuk, a világzenei felfedező útra induló baq szolgáltatták a forró ritmusokat.

Videós-fotós-mindenesünk, Komróczki Dia is megmártózott a január végi BWOLA trópusi energiáiban és rögzítette is az egyszerre túlfűtött, mégis lebegésben gazdag este pillanatait. Íme másfél percnyi paradicsomi hangulat;

  • Máris érik a BWOLA következő színpompás, lédús, egzotikus, gyümölcse – legközelebb április 27-én a Fészekben Stas, Hataah és baq mellett Aluphobia hinti majd a fülledt dallamokat, de a lineup még korántsem teljes!