Kikeltető PÉNZ
Friss dolgokat hozott a karácsonyfa alá a KLOGGS
Klip- és dalpremier

Friss dolgokat hozott a karácsonyfa alá a KLOGGS

Klip- és dalpremier

A KLOGGS-al nem olyan régen beszélgettünk a Kikeltető kapcsán, akkor utaltak is rá, hogy hamarosan jelentkeznek egy klippel. Legutóbb az ‘Evolve-hoz készült egy hegytetőn járkálós, hidegben éneklős kisfilm. Na ennek most a szöges ellentettjét kaptuk, egy erősen nyári, sivatagban pucérkodós, kicsit mexikó-utánérzős anyaggal van dolgunk a ‘Berries’ esetében, ami színvilágban és képeiben is komplexebb, művészibb az elődjénél.

A srácok szerint ez egy jó lecke volt arra, hogy megtanulják, mire kell odafigyelni egy ilyen munka során: “Nyilvánvalóan sok kompromisszum mindenki részéről egy klip elkészítése mivel részben/teljesen szívességből, szeretetből csinálta mindannyiunk, és pont emiatt azért az emberi kapcsolatokat is megedzi.”

A videót egyébként Nagy Ulla rendezte, akinek ez az első ilyen munkája. Petiék átküldték Ullának a ‘Berries’-t, ő meg kitalálta a koncepciót, az operatőr pedig sinco volt. Szerencsére jól egymásra hangolódtak és sikerült egy nem sablonos imázs-klipet összehozni.

  • A dalt a Soundcloudról is le tudjátok tölteni erről a linkről.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.