Kikeltető PÉNZ
Rezidens DJ-t keres a Beat On The Brat

Rezidens DJ-t keres a Beat On The Brat

Tegnap a Facebookon tett közzé egy felhívást a belvárosi klub, miszerint utánpótlást keresnek a szombati Beat On The Brat Classics bulikhoz egy újdonsült rezidens személyében.

A felhívás szerint a jelntkező szettjének eklektikusnak kell lenni, minimum a negyede, de legfeljebb a fele legyen 20. századi, azon felül viszont

nem csak az indie játszik, lehet régi rocknroll, beat és soul, glam rock, punk, new wave, hiphop, oldschool house, grunge, britpop, garázsrock, elektronika, de még pop is, hiszen nem kell a túlzott elitizmus – a számok fele lehet ismertebb.

A jelentkezési határidő június 3., utána kihirdetik a továbbjutókat, akik aztán élőben is bemutatkozhatnak majd a Nagy Diófa utcában. A teljes felhívást és a jelentkezős e-mail címet itt találjátok.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.