Kikeltető PÉNZ
Ballada az aszfalton
Hüge – Leaf klippremier

Ballada az aszfalton

Hüge – Leaf klippremier

A győri eredetű Hüge alig egy éve alakult, és nemrég, egészen pontosan májusban adta ki első lemezét My Beauty címmel. Alig vannak túl pár koncerten, mégis azt a hatást keltik az emberben, mintha egy tök régóta együtt játszó bandáról beszélnénk, hiszen melankolikus popzenéjük, illetve arculatuk is sokkal jobban rendben van, mint a legtöbb progresszívabb zenét játszó bandának.

Ebbe az arculatba nagyon jól illik első klipjük, melyet a ‘Leaf’ című számukhoz készítettek idén nyáron. Alább debütál a videó az éterben, ami összhangban van a dallal, egy valódi szerelmi szenvedéstörténetet kapunk kicsomagolva, cseppet modoros énekkel megfűszerezve. A komor hangulat mindenesetre nagyon jól áll a Márton Szabolcs vezette bandának, ez pedig ebben a videóban is védjegyük maradt.

 

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.