Az Exotic Girlfriend új klipjével helyettünk is hátat fordít a félrecsúszott és kínos első randiknak

Zene

december 7, 2019

Csóka Ágnes

1076

Kinek ne lenne legalább egy horror elsőrandis története? Kinek van egyáltalán nem horror elsőrandis története? Egy ilyen találkozás a szorongások és elvárások metszetében millióféleképpen elcsúszhat, és a végtelen pályaakadály egyike például az, ha nem beszéltek közös nyelvet (metaforikusan és egészen konkrétan sem).

ESEMÉNYAJÁNLÓ ↓

Egy efféle félresikerült randi története bontakozik ki az Exotic Girlfriend ‘Eastern European Accent’ című számához készült új klipjében, melyben minden valaha létezett Tinder-felhasználó magára ismerhet.

A nyelvi és kulturális különbségek miatt vakvágányra siklott randit feldolgozó ‘Eastern European Accent’ zenéjét a Rock Band for Old Men és a Puma Danger zenekarokból ismert Korb Géza, a szöveget pedig Soós Andi és Varga Noémi írták. A klipet Noémi rendezte, operatőre Vincze Alina volt.

Az összetört szíveket, transzatlanti szerelmeket és hétköznapi szorongásokat megéneklő Exotic Girlfriend debütáló száma februárban jelent meg, nyáron pedig a Kolorádón is játszottak. A zenekarhoz idén csatlakozott Neményi Lilla (basszusgitár) és Papp Zsófia (dob) is.

A KERET 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja, amit a ti adományaitokból tartunk fenn.

Köss most éves támogatói előfizetést, és megajándékozunk egy KERET blogos vászontáskával!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!