Ilyen volt egy hétig a 30Y-nal a Hajón

Cikk

április 17, 2018

Komróczki Dia

442

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez, illetve a további zavartalan működésünkhöz szükségünk van a támogatásotokra. Az alábbi gombra kattintva küldhetsz nekünk egyszeri, vagy rendszeres adományt a PayPalen keresztül.

Tavaly novemberben egy egészen különleges programsorozatot szervezett a 30Y zenekar. A magyar alternatív rockzene örökmozgói egy egész héten át játszották a házigazda szerepét az A38 Hajón, hogy művésztársaikkal és rajongóikkal szoros közelségben, oldottabb keretek között töltsenek együtt némi értékes időt.

“Úgy kell értelmezned a saját múltadat, hogy abból ne legyen valami idétlen nosztalgia.”

Hogy Beck Zoli szavai mennyire tükröződnek majd az EGY című lemezükön, az hamarosan kiderül. A banda 10. lemezét (amit épp ezen az ominózus héten vettek fel) jövőhéten mutatja meg a szakmának. A helyszín stílszerűen az A38 Hajó, de a már betelt albummeghallgatós összejövetel után várhatóan a zenemegosztó oldalakra is fel fog kerülni.

A videóért pacsi és köszönet Komróczki Diának, Steszkó Zsanettnek és Hajnes Bálintnak.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

PLAYLISTEK