Kikeltető PÉNZ
Ilyen volt egy hétig a 30Y-nal a Hajón

Tavaly novemberben egy egészen különleges programsorozatot szervezett a 30Y zenekar. A magyar alternatív rockzene örökmozgói egy egész héten át játszották a házigazda szerepét az A38 Hajón, hogy művésztársaikkal és rajongóikkal szoros közelségben, oldottabb keretek között töltsenek együtt némi értékes időt.

“Úgy kell értelmezned a saját múltadat, hogy abból ne legyen valami idétlen nosztalgia.”

Hogy Beck Zoli szavai mennyire tükröződnek majd az EGY című lemezükön, az hamarosan kiderül. A banda 10. lemezét (amit épp ezen az ominózus héten vettek fel) jövőhéten mutatja meg a szakmának. A helyszín stílszerűen az A38 Hajó, de a már betelt albummeghallgatós összejövetel után várhatóan a zenemegosztó oldalakra is fel fog kerülni.

A videóért pacsi és köszönet Komróczki Diának, Steszkó Zsanettnek és Hajnes Bálintnak.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
Akvárium premier kikeltető middlemist red pécs képek fesztivál fran palermo budapest volt fesztivál kritika Sziget interjú klippremier heti bontás Bánkitó Irie Maffia keretblog.hu Kaktus lemez koncert a38 galéria ep keltető